14 dagen bedenktijd
Vanaf €25 gratis verzending
Uitgebreide knipstaalservice
Achteraf betalen
Menu

Als ik mijn behang vandaag heb besteld, wanneer heb ik het dan in huis?

Heeft u het behang op werkdagen voor 17:00 besteld, dan is de gemiddelde levertijd 3 a 4 werkdagen.

 

Kan behangmijnwoning.nl zorg dragen voor een behanger die mijn bestelde behang op de muren aanbrengt?

Wanneer u op behangmijnwoning.nl het juiste behang heeft besteld, krijgt u na betaling via iDeal de mogelijkheid om een extra offerte aan te vragen. Deze is bedoeld om een behanger te laten komen, die vervolgens uw woning professioneel zal behangen.

 

Zijn de prijzen bij het glasweefsel behang inclusief een behanger?

Naast de foto’s van de betreffende glasweefsels staan twee prijzen: een prijs is voor het leveren en aanbrengen van glasweefsel, de andere prijs is voor het leveren, aanbrengen en een keer sauzen van het glasweefsel behang.

 

Kan ik het glasweefsel ook los bestellen?

Glasweefsel kan ook los, zonder behanger, besteld worden. Hiervoor vraagt u een aangepaste offerte aan. Dit doet u door het benodigde aantal meters in de rekenhulp in te vullen, en vervolgens een offerte aan te vragen.

 

Zijn de prijzen van alle behangsoorten, behalve die van glasweefsel, per rol en zonder behanger?

Alleen bij het glasweefsel behang zijn de prijzen inclusief leveren en aanbrengen door een behanger. Voor alle andere merken behang op behangmijnwoning.nl zijn de gegeven prijzen per rol en zonder behanger.

 

Is behangmijnwoning.nl officieel dealer van de merken die zij aanbiedt?

Behangmijnwoning.nl heeft het dealerschap over alle collecties die zij voert.

 

Wat moet ik doen als ik te weinig behang heb besteld?

Wanneer u ervoor heeft gekozen om via behangmijnwoning.nl een behanger in te schakelen, is deze zich van dit soort problemen bewust. De behanger zal altijd zorg dragen voor voldoende materiaal.

Als u te weinig behang heeft besteld kunt u later gewoon hetzelfde behang bijbestellen. De gemiddelde levensloop van een collectie is zo’n 1,5 jaar.