14 dagen bedenktijd
Vanaf €25 gratis verzending
Uitgebreide knipstaalservice
Achteraf betalen
Menu

Over ons

Welkom op de totaal vernieuwde online behang winkel / behangwebshop van Behangmijnwoning.nl! Exclusief, goedkoop, modern, houtstructuur, steenmotief, steigerhout, klassiek, foto behang of kinderbehang.. de mogelijkheden bij ons zijn eindeloos.

Behang Mijn Woning is sinds 2011 een gevestigde naam in de branche en daar zijn we trots op. Vrijwel alle merken zoals Eijffinger, Melli Mello, Versace,  AS Creation, Dutch, Onszelf, Ralph Lauren, Room Seven, BN, Disney zijn hier leverbaar. Maar vergeet ook niet het razendpopulaire XXL Fotobehang / Posterbehang, waarbinnen de keuze enorm is. Van Disney figuren tot aan de Mount Everest, elke sfeer kan gecreëerd worden op uw wanden! Ook zullen de muurstickers niet onopgemerkt blijven: een praktische oplossing om de kinderkamer op te vrolijken. Deze hebben wij van onder andere Kek Amsterdam en Dutch - Walltastic.

Behangmijnwoning.nl is onderdeel van moederbedrijf Multiwand BV; al meer dan 15 jaar een begrip in alle vormen van wandbekleding. Multiwand richt zich vooral op de projectmarkt en heeft al vele projecten zoals het Paleis op de Dam, Krasnapolsky Hotel, Schiphol Airport en het Muziekpaleis mogen voorzien van haar deskundigheid. Uiteraard hebben wij deze ervaring meegenomen in het ontwerpen van deze webshop, zodat Behangmijnwoning.nl in alle wensen van de klant voorziet. 

 

Behangmijnwoning.nl V.O.F.

KvK: 51259885

BTW Nummer: NL823179862B01

Rekening: NL55RABO0158536738

Adres: Uilenwaard 16

Postcode: 5236 WB Den Bosch

info@behangmijnwoning.nl

Telefoon: +31 0 73 6 444 777 (op werkdagen van 09:00u tot 17:00u)