14 dagen bedenktijd
Vanaf €25 gratis verzending
Uitgebreide knipstaalservice
Achteraf betalen
Menu

Blog

Blog 1. Wandbekleding in verschillende vormen

Binnen de wandbekleding is er een ruime variatie aan materialen. Je kunt de wanden bekleden met leer, linnen, kurk, papier of vinyl , maar het gebruiksvriendelijke vliesbehang wint aan populariteit. Vliesbehang kent niet alleen praktische voordelen; het is scheur-reducerend, isolerend en overschilderbaar. Ook de toepassing is voor de doe-het-zelver goed te doen, je kunt ervoor kiezen om de wand in te smeren of het behang, wat u zelf het prettigst vind. De meeste mensen die zelf willen behangen kiezen ervoor om de wand in te smeren, dit is de veiligste manier. Voor een proffessionele verwerking kun je ervoor kiezen om het behang in te smeren, dit is echter alleen aan te raden wanneer je beschikt over een behangtafel en lijmbak. Wil je zeker zijn van de juiste verwerking van het behang dan kun je via behang mijn woning natuurlijk ook een offerte aanvragen .

 

We hebben een uitgebreide selectie aan posters op vliesbehang zie hier :

De laatste nieuwe trends vind je in de Eijffinger collectie Masterpiece; deze patronen en dessins zijn geinspireerd door alle prachtige meesterwerken hangend in het Rijksmuseum.

Voor de baby – en of kinderkamer hebben we eigentijds behang van Roomblush, Kek of Onszelf

Overschilderbaar vliesbehang? Zie hier ons eigen fabricaat Renovlies. Wij bieden een kwaliteit aan van 140 gram per m2. Onze behangers verwerken dit dagelijks in de meest uiteenlopende projecten. Het wordt veel toegepast in nieuwbouwwoningen omdat het vele voordelen kent ; het gaat de scheurvorming (werken van de woning) tegen, het is isolerend en ook nog strakker dan stucwerk! Dit product is voorgelijmd en voorgepigmenteerd, dus met 1 laag muurverf is het af te werken.