14 dagen bedenktijd
Vanaf €25 gratis verzending
Uitgebreide knipstaalservice
Achteraf betalen
Menu

Blog

Outlet

Deze week hebben we een opruiming gehad in ons magazijn. Daarom kunt u weer profiteren van leuke koopjes in onze categorie outlet.  

Als u opzoek bent naar kinderbehang is het behang van; Onszelf, Nina Campbell, Eijffinger, Bora stapeter, Rasch, Deco-fun, misschien iets voor u?

Als u opzoek bent naar een structuur op de muur van bijvoorbeeld steigerplanken of stenen maar dan in behang is As 9142-17, As 7088-16, erismann 4303-1, as 8968-27, decorpassion vast iets voor u.

Voor in de woonkamer of andere ruimtes hebben we ook nog verschillende keuzes liggen zoals, BN 17290, Bara stapeter 1658, Wallpapers 80505, Romo w350/07, osborne & little w5604-03, elitis 653-01, Eijffinger 358032, luxury, sanderson, Eijffinger 320744, BN 17966, Eijffinger 320179, Eijffinger 311063.

Misschien zit er iets leuks tussen, neem gerust even een kijkje!Helaas geldt voor deze categorie ; geen retour mogelijk.

Kleurtrend 2018

Vandaag onthult Akzo nobel de nieuwe trendkleur van 2018. De Kleur van het Jaar ‘Heart Wood’ is een grijs roze kleur die je associeert met de warmte van hout en het aaibare karakter van leer. Deze kleur is weer heel anders als de trendkleur van 2017 Denim drift. Deze kleur was stoer blauw, en op de kleur van de spijkbroek gebaseerd. De kleur van dit jaar staat voor warmte die we als houvast nodig hebben in tijden van verandering.

Samen met 11 andere design experts werken ze aan de trendkleur van het jaar. Deze design experts komen uit verschillende werelddelen en uit andere branches.

Het thema voor 2018 is ‘A Welcome Home’      

In de hectiek en onvoorspelbaarheid van ons huidige leven willen wij met deze kleur een warm thuis geven.

Heleen van Gent, Kleurexpert van Flexa, omschrijft de trendkleur als volgt: “Het leven gaat steeds sneller; het is hoog tijd om op de ‘Pauze-knop’ te drukken. Ons huis moet een plek zijn waar we de ‘ruis’ buiten kunnen sluiten. Waar we aandacht kunnen besteden aan wat écht belangrijk is en waar we ons opnieuw opladen. Kleur kan een belangrijke bijdrage leveren aan het herstellen van die balans.”

Wij zijn benieuwd hoe deze kleur het gaat doen in 2018!

flexawelcome

Wandbekleding in verschillende vormen

Binnen de wandbekleding is er een ruime variatie aan materialen. Je kunt de wanden bekleden met leer, linnen, kurk, papier of vinyl , maar het gebruiksvriendelijke vliesbehang wint aan populariteit. Vliesbehang kent niet alleen praktische voordelen; het is scheur-reducerend, isolerend en overschilderbaar. Ook de toepassing is voor de doe-het-zelver goed te doen, je kunt ervoor kiezen om de wand in te smeren of het behang, wat u zelf het prettigst vind. De meeste mensen die zelf willen behangen kiezen ervoor om de wand in te smeren, dit is de veiligste manier. Voor een proffessionele verwerking kun je ervoor kiezen om het behang in te smeren, dit is echter alleen aan te raden wanneer je beschikt over een behangtafel en lijmbak. Wil je zeker zijn van de juiste verwerking van het behang dan kun je via behang mijn woning natuurlijk ook een offerte aanvragen .

 

We hebben een uitgebreide selectie aan posters op vliesbehang zie hier :

De laatste nieuwe trends vind je in de Eijffinger collectie Masterpiece; deze patronen en dessins zijn geinspireerd door alle prachtige meesterwerken hangend in het Rijksmuseum.

Voor de baby – en of kinderkamer hebben we eigentijds behang van Roomblush, Kek of Onszelf

Overschilderbaar vliesbehang? Zie hier ons eigen fabricaat Renovlies. Wij bieden een kwaliteit aan van 140 gram per m2. Onze behangers verwerken dit dagelijks in de meest uiteenlopende projecten. Het wordt veel toegepast in nieuwbouwwoningen omdat het vele voordelen kent ; het gaat de scheurvorming (werken van de woning) tegen, het is isolerend en ook nog strakker dan stucwerk! Dit product is voorgelijmd en voorgepigmenteerd, dus met 1 laag muurverf is het af te werken.